Ring oss 08-520 279 32

Fri frakt

HUR NÅR MAN OSS?

 

Vi finns tillgängliga på mail, telefon och Instagram. Vi strävar efter att återkomma med ett svar inom 48 timmar, men är vanligtvis mycket snabbare än så. Tar du en titt under Vanliga Frågor kan det dessutom finnas en chans att vi redan besvarat din fråga där.

Vår mailadress är hello@clairettewatches.com, där vi sitter redo att ge support och svara på dina frågor. Behöver du komma i kontakt med någon specifik i teamet hittar ni våra kontaktuppgifter här.

Telefon: 08-520 279 32
Instagram: @clairettewatches

ADRESS 

Clairette Watches
BOX 16035
103 21 Stockholm

ORGNUMMER  559140-9130

 

FRAKT & LEVERANS

 

FRAKT- METOD OCH KOSTNAD

Fraktmetod. Ordrar inom Sverige skickas med främst med DHL men även ibland med PostNord, ordrar inom EU och Internationellt skickas vanligtvis med UPS men ibland med FedEx. Vi erbjuder även gratis frakt vid köp på alla köp.LEVERANSTID

Inom Sverige: 1-3 dagar
Inom Skandinavien: 2-4 dagar
Inom Europa: 3-5 dagar
Utanför Europa: 6-9 dagar

FRAKTKOSTNAD

Fri frakt på allt i vår webbshop.

Observera att leveranstiden kan variera beroende på yttre faktorer som vi inte kan påverka. Till dessa hör exempelvis väder och/eller förtullning. Däremot skickar vi alltid ut din beställning så fort vi kan med all information och blanketter som behövs för att alla processer ska gå så smidigt som möjligt. För vissa destinationer utanför EU kan vi inte alltid garantera dessa tidsramar. För mer specifik information kring leveranstid, kontakta hello@clairettewatches.com eller klicka dig in på vår kontaktsida.

ÄNDRING AV ADRESS

När en orderbekräftelse har tagits emot har kunden 2 timmar på sig att kontakta hello@clairettewatches.com för att begära en adressändring. Då allt är automatiserat har vi efter denna tidsperiod inte alltid möjlighet att kunna stoppa en order.

OUTHÄMTAT PAKET

Om ett paket inte hämtas ut och skickas tillbaka till oss kontaktar vi dig via den e-post du angav vid beställning. Om vi får svaret att skicka paketet igen kommer vi att göra det gratis. Om vi får svar med beslutet att ordern ska returneras, eller om vi inte får något svar inom sju arbetsdagar, kommer vi att återbetala beloppet för ordern minus en kommission för fraktkostnaden. Detta belopp är 120 SEK eller 12 EUR oavsett land beroende på vilken valuta du betalat med.

 

RETURER & BYTEN

 

RETURER OCH BYTEN

Du har självklart rätt att skicka tillbaka din vara till oss. En retursedel följer med i paketet och returfrakten är 120 kr vilket dras av från ditt tillgodohavande vid återbetalning. När vi har mottagit din retur får du en returbekräftelse via mail. Vid retur till lagret sätts ditt tillgodohavande minus returfrakt in på det konto du använde vid betalningen.

TIDSRAM

Som kund har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tagit emot varan, under förutsättning att produkterna är oanvända. Denna tidsperiod kan under vissa omständigheter förlängas, kontakta oss hello@clairettewatches.com för ytterligare information.

BYTES- OCH ÅNGERRÄTT GÄLLER ENDAST OM FÖLJANDE KRAV UPPFYLLS:

– Varan är oanvänd och felfri
– Varan är intakt och alla lappar sitter kvar

Artikeln bör förpackas väl, tillsammans med alla medföljande tillbehör. Transportskador på grund av bristfällig förpackning debiteras ditt konto. Sätt inga adressetiketter direkt på produktförpackningar utan se alltid till att skydda dessa.

VÅR LAGERADRESS

Alla returer ska skickas tillbaka till adressen nedan:

Clairette Watches
BOX 16035
103 21 Stockholm (Sverige)

Viktigt! Ange ditt ordernummer, exempelvis #123456 på returblanketten när du returnerar din vara till oss.

 

ALLMÄNNA VILLKOR

 

INTRODUKTION TILL VILLKOR

Välkommen till villkoren för Clairette Watches, www.clairettewatches.com samt tillhörande underdomäner (framgent: webbplatsen). Om du fortsätter att använda och bläddra på webbplatsen godkänner du att följa och vara bunden av våra villkor för användning, tillsammans med vår sekretesspolicy. Om du inte håller med någon del av dessa villkor, råder vi dig att inte använda webbplatsen. Följande termer hänvisar till ägarna av denna webbplats och varumärke: Clairette Watches. Clairette Watches är ett varumärke under Fieldfellow AB är ett aktiebolag med organisationsnummer 559140-9130. Clairette Watches är ett varumärke som drivs och ägs av Fieldfellow AB. Alla villkor som anges på denna webbplats är godkända av Fieldfellow AB.

HANDLA

För att göra ett köp på webbplatsen måste du vara åtminstone 18 år eller ha tillstånd från en förmyndare/föräldrar. Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar från personer som lämnat falska personuppgifter, felaktig betalningsinformation och/eller har dålig kredit. Fakta och priser ges med reservation för felskrivningar och eventuella felaktigt definierade tekniska specifikationer. Alla priser på denna webbplats inkluderar 25% moms inom EU. Vi förbehåller oss också rätten att inte genomföra en order, till exempel om produkten är slut i lager eller på grund av tekniska problem. Vi förbehåller oss även rätten att annullera en beställning om bedrägeri misstänks. Alla varor tillhör Fieldfellow AB till en full betalning når oss.

PRIS

Fieldfellow AB har en svensk F-skattsedel genom Fieldfellow AB med organisationsnummer 559140-9130. Alla våra priser är inklusive 25% moms inom Sverige och EU, vårt momsregistreringsnummer är SE559140913001. Moms är enbart inkluderat för orders inom EU och ingår således inte i ordar utanför EU. Om moms ändras, förbehåller vi oss rätten att justera våra priser i enlighet med detta. Priser kan variera från dag till dag och det angivna priset på webbplatsen kan variera med vad som faktureras. Valuta väljs baserat på din plats. Observera att utanför EU kan du som kund kan behöva betala en ytterligare kostnad i ditt land. Denna kostnad är upp till dig som kund att betala och Fieldfellow AB är inte debiterbara för denna kostnad.

TRASIG VID LEVERANS

Skulle du mottaga en defekt/trasig eller felaktigt levererad produkt, kontakta kundtjänst på hello@clairettewatches.com. Detta måste göras inom en rimlig tidsram från att du mottagit leveransen. Om du som kund har förhindrats att undersöka varorna vid leverans rekommenderar vi att du gör det så snart som möjligt. Webbplatsen har alltid rätt att på egen bekostnad rätta till felet, t.ex. genom reparation eller byta varan mot en felfri vara av samma kvalitet och utseende.

KONFIRMATION

När vi mottagit din beställning skickar vi en bekräftelse till dig via e-post med din orderinformation. Det är bra om du sparar denna bekräftelse för praktiska anledningar om du behöver kontakta vår kundtjänst, hello@clairettewatches.com. Har du inte mottagit en orderbekräftelse? Dubbelkolla skräpposten. Ligger den inte där? Kontakta oss!

KOLLEKTION

Fieldfellow AB förbehåller sig rätten att ändra sortimentet och har rätt att ta bort objekt från sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor i sortimentet. Fieldfellow AB är ansvarig för eventuella tryckfel i texter på webbplatsen. Vi ger ingen garanti för att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende till 100%.

FORCE MAJURE

Fieldfellow AB ansvarar inte för förseningar orsakade av omständigheter som Fieldfellow AB inte kunnat råda över såsom exempelvis allmän arbetskonflikt, krig, eldsvåda, blixtnedslag, terroristattack, ändrad myndighetsbestämmelse, tekniska problem, fel i el-/tele-/dataförbindelser eller annan kommunikation samt fel eller försening i tjänster från underleverantör på grund av omständighet som här angivits. Dessa omständigheter ska utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder. Om någon sådan situation skulle uppstå informerar Fieldfellow AB Kunden dels i början och dels i slutet av tiden för den aktuella situationen.

BETALNING

Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder så du kan använda den som passar din situation bäst. Bor du i Sverige kan du betala via Klarna. Bor du utanför Sverige kan du betala med PayPal. Varje tjänst erbjuder flera olika metoder för betalning. Se villkor för Klarna Checkout här. Se villkor för PayPal här. Ha i åtanke att villkor skiljer sig beroende på ditt land, vänligen välj ditt land för korrekta villkor. De två länkar vi har här är till de svenska villkoren. Du kommer även se dessa villkor och acceptera dem innan du kan betala för dig order. Har du några frågor om respektive tjänst hör du enklast av dig till Klarnas support gällande Klarna frågor, till PayPals support gällande PayPal frågor.

 

GARANTI

 

Alla produkter som säljs på www.clairettewatches.com och dess underdomäner har tre års garanti från inköpsdatum under villkoren som följer. Vår internationella garanti täcker eventuella tillverknings- och/eller materialfel. Vi garanterar att de varor du beställt är fria från fabrikationsfel under ett år från det datum produkten levererades. Denna garanti gäller inte för fel som uppstår vid eller efter förändring av funktionaliteten och/eller utseende. Det gäller inte heller yttre skador på produkten. Garantin täcker inte eventuella fel med förpackningar eftersom de ses som en förpackning och inte som en produkt. För service, kontakta vår kundtjänst genom att skicka ett e-postmeddelande till hello@clairettewatches.com. Observera att tillverkaren har upp till tre försök att reparera produkten innan vi är skyldiga att ersätta den.

OGILTIG GARANTI

Observera att garantin inte är giltig i följande fall,
– Skador och/eller funktionsstörningar på produkten efter garantivillkorens tid.
– Skador och/eller fel som orsakats av felaktig användning eller slarv.
– Skador och/eller fel som orsakats av ändringar eller omotiverad reparation.
– Skador och/eller fel, som orsakas av obehöriga eller dess representanter.
– Skador orsakade av ”dagligt bruk”, så kallat slitage.
– Porto, försäkring och andra kostnader som inte är reparation är undantagna från garantin.

 

INTEGRITETSPOLICY

 

VÅR INTEGRITETSPOLICY

Vi tar din personliga integritet på högsta allvar och tar därför hand om dina personliga uppgifter i enlighet med regelverk så som dataskyddsförordningen GDPR. Varför behöver vi ens dina uppgifter? Och på vilket sätt använder vi dem? Kortfattat är att vi samlar in data för att skapa en bättre kundupplevelse. Med dina personuppgifter kan vi erbjuda dig en skräddarsydd upplevelse när du handlar på www.clairettewatches.com och dess underdomäner. Din information är alltid skyddad hos oss och vi gör alltid vårt bästa för att säkerställa att du både känner och kan vara säker på hur vi behandlar den informationen. Slutligen bestämmer du. Ingen skräppost. Inget onödigt. Vi sparar bara dina uppgifter så länge det behövs, inget mer. Därefter är det en enkelbiljett till soptunnan. Tänk på att vår webbplats, www.clairettewatches.com och dess underdomäner, kan innehålla länkar till andra webbplatser och/eller applikationer som Facebook, Twitter och Instagram. Denna sekretesspolicy gäller endast vår hemsida och våra underdomäner och vi är inte ansvariga för externa parters datahantering.

COOKIES

När du navigerar på vår sida, sparas dina inställningar genom tillfällig användning av ”session” cookies. Cookies möjliggör för våra system att samla information om din webbläsare samt övervaka navigeringsmönster du gör när du surfar på webbplatsen. Du som användare har möjlighet att ta bort cookies via din webbläsare. Om du väljer att neka användandet av cookies, notera att din användarupplevelse kan begränsas samt att du då kan stängas ute från sidan. Vi hoppas dock att denna integritetspolicy gör att du känner dig bekväm med att dela dina uppgifter med oss. Du kommer att få en popup med information om cookies när du går in på webbplatsen.

INFORMATION

När du beställer och/eller lämnar in din information samlar vår webbplats din personliga information, t.ex. ditt namn, din e-postadress och din leveransadress. Fieldfellow AB kommer att använda din information som samlats online för att behandla och slutföra din beställning. Denna integritetspolicy är till för att du ska känna dig trygg kring hur vi hanterar denna information. Dessutom kan din e-postadress samlas in på olika punkter på webbplatsen så att vi kan skicka dig alla nödvändiga e-postmeddelanden relaterade till din order, till exempel order- och fraktbekräftelser. Vi förstår och inser att vi måste behålla och använda kundinformation på ett ansvarsfullt sätt.

DINA RÄTTIGHETER

Vi vill genom denna integritetspolicy att du ska känna att du har rätt att veta vilka av dina personuppgifter vi använder och till vad. Detta kan tillhandahållas genom en process som kallas ett registerutdrag. Om du vill få ett komplett registerutdrag kan du kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna. Vi vill se till att dina personuppgifter är korrekta och aktuella. Med det i åtanke har du rätt att begära korrigering av felaktiga uppgifter om dig. Om den information du lämnade ändras (till exempel om du ändrar din e-postadress, namn eller betalningsinformation) eller om du vill radera ditt konto, kontakta vår kundservice. När det gäller exempel på hur vi behandlar dina personuppgifter genom samtycke från er har du alltid rätt att (när som helst) återkalla ditt samtycke angående behandlingen. Du har också rätt att motsätta dig vissa behandlingar, till exempel direktmarknadsföring och nyhetsbrev. Under vissa omständigheter har du till och med rätt att få dina personliga uppgifter raderade eller blockerade. Detta gäller inte om vi exempelvis enligt lag är skyldiga att bevara eller på annat sätt behandla informationen, eller om informationen är nödvändig för att uppfylla ett avtal med dig.

HUR VI DELAR DATA

Vi delar ibland data, som personlig information, med olika mottagare för att tillhandahålla de ovan nämnda tjänsterna. Vi säljer aldrig din information till någon annan utan ditt godkännande. Potentiella mottagare av din information är: (1) Tjänsteleverantörer. För att uppfylla syftet med vår behandling av din personliga information delar vi dina personuppgifter med företag som tillhandahåller tjänster till oss, till exempel: att behandla sändning och leverans av dina föremål eller tillhandahållande av vissa system. Dessa företag kan bara behandla dina personuppgifter enligt våra uttryckliga instruktioner och kan inte använda din information av någon annan anledning. (2) Betalningsserviceleverantörer. För att hantera betalningar via webbplatsen använder vi olika betaltjänster. Betalningsleverantören ansvarar för sin egen hantering av din personliga information och har separata villkor som gäller för dem. Information om deras villkor och hantering av dina personuppgifter finns när du väljer vilken betalningsmetod som ska användas på webbplatsen. (3) Samarbetspartners. För att göra det möjligt för våra partners att vidarebefordra trafik till oss via sina kanaler, tillhandahåller vi information som beställningsnummer och inköpspriser. Informationen delas endast för detta ändamål och säljs inte eller vidarebefordras. (4) Övriga mottagare. Vi kan skicka dina uppgifter till andra mottagare, till exempel: statliga organisationer, om det krävs av oss enligt lag. Om hela eller en del av vår organisation delas eller integreras med en annan organisation, kan dina personuppgifter ges till våra rådgivare, potentiella köpare och deras rådgivare och vidarebefordras till de nya ägarna av verksamheten. (5) Överföringar utanför EU. Vissa tjänster eller betalningstjänster kan äga rum utanför EES. Vi överför aldrig data utanför EES utan att vidta lämpliga säkerhetsåtgärder och få juridiskt stöd för överföringen. Till exempel genom Privacy Shield eller kommissionens standardavtalsklausuler.

VILKA DATA SAMLAR VI IN

För att hantera dina beställningar och inköp behöver vi följande information om dig; Namn, Adress, Telefonnummer och E-post, Födelsedatum (för vissa betalningsmetoder), Betalningsinformation och betalningshistorik, Information om din order (till exempel: Beställningsnummer, produkt, leveransadress och faktura). Vi gör detta med den rättsliga skyldigheten att slutföra köpavtalet, utan vilket vi inte skulle kunna slutföra vår transaktion med dig. Informationen sparas i 36 månader, från det att både leverans och betalning har behandlats för att hjälpa dig med potentiella klagomål och avkastning. För att följa de regler och föreskrifter som vi måste följa, behöver vi följande information om dig; Namn, Adress, Betalningsinformation och betalningshistorik, Information om din order (till exempel: Beställningsnummer, produkt (er) och leveransadress). Vi gör detta med den lagliga skyldigheten att följa lagliga skyldigheter. det är att följa de lagar som vi måste följa. Bokföringslagen är ett exempel på varför vi sparar denna information (med begränsad tillgång) i sju (7) år utöver det aktuella året. Denna information kommer inte att vara tillgänglig för kundserviceavdelningen, till exempel. För att kunna erbjuda dig kundtjänst, behöver vi följande information om dig; Namn, Telefonnummer och e-post, Födelsedatum (för vissa betalningsmetoder), Betalningsinformation och betalningshistorik, Information om din beställning (ex: ordernummer, produkt, leveransadress och faktura), Information du personligen tillhandahålla under din kommunikation med oss. Vi gör det med den lagliga skyldigheten att bearbeta på ett sätt som är nödvändigt för att tillgodose våra och dina legitima intressen, för att svara på eventuella frågor. Vi sparar informationen i 14 månader från det att din kundserviceförfrågan är stängd. För att anpassa vår marknadsföring till dig, visa våra produkter och erbjudanden på både vår webbplats och våra partners, behöver vi följande information om dig: IP, Data som samlas in av kakor och liknande. Till exempel, på vilka produkter du klickade på och din shoppinghistorik, Beställningsnummer. Vi gör detta med den lagliga skyldigheten att bearbeta på ett sätt som är nödvändigt för att tillgodose våra och dina legitima intressen genom att marknadsföra våra produkter till dig i upp till ett år efter din senaste aktivitet på vår webbplats. För att göra detta använder vi olika externa annonseringstjänster och samarbetspartner.

TILLÄGG

Fieldfellow AB förbehåller sig rätten att när som helst, för att göra ändringar i denna integritetspolicy i den utsträckning som krävs för att avhjälpa störningar eller att följa ny lagstiftning och/eller tekniska krav. Eventuella ändringar i denna sekretesspolicy kommer att publiceras på webbplatsen.

MODIFIKATION AV VÅR POLICY

Det är på eget gottfinnande Fieldfellow AB kan ändra denna integritetspolicy för att bättre kunna betjäna våra kunder. Kom tillbaka ofta för att granska eventuella nya ändringar som har gjorts och du är välkommen att kontakta oss om du har några funderingar eller frågor.

 

 

 

Translation missing: sv.general.search.loading